fredag den 15. februar 2013

Mere natur i agerlandet

Har du en naturplan i din skrivebordsskuffe som aldrig kom ud og arbejde, eller måske kun lige fik startet på og så gik i stå? Små tiltag rundt omkring gør en forskel for agerlandets dyrearter, og du kan være med til at gøre den forskel. Har du lyst til at være med og støve naturplanen af, eller få lavet en naturbeskrivelse, så meld dig på banen.

I år starter vi natur-erfagrupper op i et projekt med fokus på at blive bevidst om din rolle som naturplejer. Grupperne kan med fordel sammensættes af både landmænd, jægere der lejer jagten og/eller entreprenører, så hvis du har nogle i tankerne, som med fordel kunne tages med, så meld jer alle til.

Deltagelse koster kun din tid til deltagelse samt nogle timer til etablering og lidt kroner til udsæd i de tiltag, som du udvælger skal sættes i gang. Tilgengæld får du værktøjer til at komme i gang via en opdatering af din naturplan eller udarbejdelse af en naturbeskrivelse samt rådgivning i erfa-gruppen.

Der startes 5 grupper op og de oprettes efter først til mølle. Hvis du er interesseret så skriv til mls@okologi.dk eller ring på 87 32 27 00.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar